Niet het zoveelste shared dining restaurant, maar een laagdrempelige fine dining ervaring waarbij de hele tafel kan genieten en proeven van de gerechten.
Bij De Coterie staan Europese en lokale producten centraal. Zo komt de vis uit de Noordzee en Europese wateren, vlees uit Europese weiden en worden de kruiden en bloemen om de hoek in Wassenaar met de hand geplukt door het team.
Met lokale producten werken betekent ook met producten werken die in het seizoen zijn. Hierdoor verandert het menu het hele jaar door met de seizoenen mee.
Met een directe import uit Spanje durven we met zekerheid te zeggen dat je unieke Amandelen, Olijven, Olijfolie, Pata Negra, Ansjovis, Mojama en Rode Vermouth proeft zoals nergens anders in Nederland.
De Coterie trekt graag de Europese en lokale lijn door in het dranken aanbod.
Wijnen komen exclusief van het Europese continent en zijn de unieke cocktails geïnspireerd op plekken en locaties te vinden in Europa.
Kortom, bij De Coterie staan we garant voor een avond genieten van speciale producten waar veel aandacht aan besteed is!
Copyright 2025 - De Coterie - Surlinio™